Aktivera

Muskelträning

Mående

Positiv


Uppdateringar

 • OBS! Simning torsdag inställd pga av tävlingar

  På grund av pågående SM-tävlingar är Valhallabadet där vi har simning avstängt hela veckan. Det var inget vi blivit uppmärksammade på och därför var det alltså inte möjligt att hålla vår ordinarie aktivitet i tisdags och inte heller nu på torsdag. Vi kan bara beklaga detta och hälsa er välkomna tillbaka nästa vecka!

 • OBS!!! Inga aktiviteter i Frölunda vecka 44

  Under skollovet vecka 44 i början på november kommer vi inte att ha våra ordinarie aktiviteter i Frölunda Kulturhus. Dels för att vi har svårt att bemanna dem och för att en önskan kommit in att lämna plats för höstlovsaktiviteter för skolbarn. Det gäller alltså innebandy 2/11 och innefotboll 3/11.

  Vecka 45 (9/11 och 10/11) kommer allt vara enligt schema och fullt bemannat igen.

 • OBS! Badminton ställs in på Rosendalshallen

  Vecka 38 och vi har tråkiga nyheter.

  Badminton kommer tyvärr inte längre kunna hållas i Rosendalshallen pga hallen är utdömd för den aktiviteten av kommunens inspektörer. Vi blev inte förvarnade om detta utan det var något som kom i och med att kommunen tar över driften av hallen från RIK vilket också gjort att man inte längre kommer in i hallen som vanligt utan att ledare öppnar med nyckelbricka. Ni som vill komma och spela innebandy kan göra det men kom i tid så att Stefan eller annan ledare kan släppa in er. Kommer ni sent måste ni alltså ringa i förväg och göra upp med ledare hur ni ska komma in!

  Vi tittar därför på att så snart som möjligt flytta båda fredagens aktiviteter därifrån och återkommer med mer information när det är klart.
  Tills vidare kan vi rekommendera Innefotbollen på fredagar i Frölunda Kulturhus med samling vid entrén kl 13.15.

  I övrigt är Stefan ledig idag måndag, Johan ersätter på Innebandy Geråshallen. Edwin är ledig idag måndag och imorgon och på simningen tisdag ersätter därför Mostafa.

  Vi önskar er alla en härlig vecka!

  PS Vi kommer även ha några fler förändringar till vårt höstschema och därför kommer ett nytt uppdaterat så snart allt är klart. En klar förändring är att Gym på Sekelhuset flyttar tillbaka till som tidigare onsdag (från fredag som står på schemat nu). Men som sagt kommer ett komplett uppdaterat schema snart. DS

Info