Mående

Aktivera

Muskelträning

Positiv


Uppdateringar

 • Sommarschema 2024 klart!

  Nu är äntligen Friskvårdsklubbens schema för Sommaren 2024 klart!

  Vi vet att det är många som har frågat efter det och vi ber om ursäkt för att vi är lite sent ute med det detta år, men bättre sent än aldrig! Schemat finns bifogat detta mejl i PDF-format och ni som har betalat medlemsavgiften för innevarande år kommer också få det hemskickat per post under nästa vecka. 

  Veckor

  Schemat gäller veckorna 24 – 34. Första dagen på schemat är måndag 10 juni och sista dagen är fredag 23 augusti. Schemat körs utan uppehåll så det finns aktiviteter att gå på under hela sommaren. 

  Aktiviter

  Aktiviteterna vi har att bjuda på denna sommar är Fotboll i Frölunda på måndagar, torsdagar och fredagar, Boule och Kubb på Apslätten i Kålltorp på tisdagar, Frisbeegolf i Frölunda på tisdagar, Powerwalk i Slottsskogen på onsdagar, Tennis i Kortedala på onsdagar, och Äventyrsgolf i Skatås på fredagar. 

  Simning

  Vi kommer även börja ha Simningen på Valhallabadet under sommaren från och med detta år. Simningen under sommaren är en dag per vecka, på tisdagar kl. 13.30 (observera att simningen på torsdagsförmiddagar inte körs under sommaren). Vi vet att det är många av er som efterfrågat att kunna simma på Valhalla även under sommaren, och nu har ni alltså chansen! OBS Att man behöver vara medlem på just denna aktivitet!

  Vi hoppas att se er ute på aktiviteterna i sommar! Alla är välkomna! 

  Med vänliga hälsningar, 

  FRISKVÅRDSKLUBBEN GÖTEBORG

  Sommarschema 2024 [PDF 217kb]

 • Inför sommarschema 2024

  Nu är schemat nästan fastslaget att det blir de flesta sommaraktiviteter är tillbaka. I dom flesta fall är det samling senast 13.15 innan och aktiviteten håller på 13.30 till 15.00. Det gäller bland annat Fotboll tre dagar i veckan (måndag, torsdag och fredag), Boule och Kubb på Apslätten tisdagar, Frisbeegolf tisdagar, Promenad och Powerwalk onsdagar, utflykter vissa onsdagar, Tennis onsdagar (kl 15.00 i Kortedala) och Äventyrsgolf fredagar.

  Fysiken Gym håller som vanligt öppet två dagar i veckan under sommaren.

  En nyhet är att simning vanliga tiden på tisdagar kl 13.30 – 15.00 fortsätter under hela sommaren! En önskan som vi beaktat att många som simmar tappar sin träningsrutin och motion annars. Observera dock att det inte gäller den ordinarie tiden på torsdagarna under sommaren och att det även fortsatt krävs medlemskap även under sommaren.

  Tyvärr dröjer det ända till fredag innan sommarschemat officiellt kommer ut här på webben och till de som har e-postadress registrerad. Medlemmar får ett brev under nästa vecka med schemat i pappersform.

  På grund av semestrar och annat kommer det vara olika ledare på plats och vid sjukdom kommer vi kanske inte alltid kunna ersätta den som uteblir. Om någon känner sig manad att ta på sig att vara kontakt eller samordna att aktiviteten kan bedrivas i sådant läge så prata med ledare på aktiviteten eller kontakta oss direkt.

  Så håll koll här på webben och sociala medier så blir ni informerade i de fall aktivitetsledare uteblir helt. Som meddelats tidigare kommer några sluta sina ansträngningar och det sker tyvärr mitt i sommaren vid månadsskiftet juli-augusti. Vi kommer göra vårt bästa att sommaren ska fungera så bra som möjligt.

  Håll utkik och hjärtligt välkomna till sommaraktiviteterna under nästa vecka!

  PS Så nära som på torsdag då det är Nationaldagen så kör vi på den här veckan med vårschemar! DS

 • Årsmöte 2024

  Datum: Torsdag 2 maj 2024
  Tid: 17:00
  Plats: Aktivitetshus Centrum, Norra Allégatan 2, Göteborg

  Vad tas upp på årsmötet?

  Styrelsen presenterar hur verksamheten har varit under 2023 och vad vi planerar för 2025. Även budget för föregående år och prognos för nästa år redovisas.

  På just det här årsmötet väljs inte en helt ny styrelse eftersom de som valdes förra året på två år. Däremot väljs styrelseordförande och eventuellt ny styrelseledamot in. Ulla har valt att inte fortsätta, så vi tackar henne för den tid hon varit verksam.

  Det finns en motion från en medlem om att simning på Valhallabadet ska fortsätta även under sommaren. Detta svarar styrelsen på under årsmötet.

  Ett förslag från styrelsen om att undersöka möjligheten att se över om hur vi kan göra det tillgängligt även för yngre än 18 år att bli medlem och delta i aktiviteter i vår verksamhet.

  Dokument inför årsmötet 2024

  När vi ses den 2 maj kommer vi att gå igenom de olika handlingarna som ska godkännas av årsmötet. Eftersom mötestiden är begränsad är det bra om alla som ska delta på mötet har läst igenom handlingarna innan mötet så att vi kan diskutera dem då. Handlingarna finner ni här nedan:

  Dagordning Årsmöte

  Motion 1

  Motion 2

  Verksamhetsberättelse 2023

  Årsbokslut Friskvårdsklubben 2023 med balans- och resultatrapport

  Verksamhetsplan 2025

  Revisionsberättelse 2023

  Föreslagen Budget 2025

  Styrelsen önskar alla medlemmar välkomna till årsmötet!

Info