Muskelträning

Mående

Positiv

Aktivera


Innebandy

Innebandy är en populär aktivitet som vi har vid fyra olika tillfällen i veckan på GeråshallenGothiahallen (både tisdag och fredag) och Frölunda Kulturhus.

Friskvårdsklubben har all utrustning som behövs utom klädsel. Det finns klubbor för både höger- och vänsterskyttar, bollar, sjukvårdsväskor med förstahjälpen-kit och västar eller band för att särskilja lagen med.

För att träningen skall bli så bra som möjligt har vi policies och grundläggande innebandyregler som du behöver läsa och följa.

Viktigast är att vi ska visa varandra respekt på och utanför plan samt inte gå in för hårt i närkamper så att vi inte råkar skada varandra. Tänk på att det är en lek där alla ska känna att dom är med på lika villkor och att det inte är blodigt allvar att vinna.

Träningskläderna ska vara hela och rena och skorna måste vara särskilda innomhusskor och inte ha svart sula som gör svarta streck på golvet.

Det är även viktigt att ni betalar in medlemsavgiften och uppger hela ert personnummer för annars så gäller inte försäkringen om någon olycka skulle hända.

Vill ni veta mer om innebandyträningarna se det aktuella schemat eller ta kontakt med någon av ledarna för aktiviteten.

Se mer om respektive innebandyträning här:

GeråshallenGothiahallen och Frölunda Kulturhus

Info