Mående

Aktivera

Positiv

Muskelträning


Medialabbet

Medialabbet är en aktivitet där vi ägnar oss åt mediaproduktion. Vi sköter bland annat om allt på Friskvårdsklubbens hemsida, social medier och det vi lägger upp på vår Youtube-kanal. Vi gör även grafiskt arbete, skapar webbsidor och redigering.

Vi i redaktionen finns tillgängliga en gång i veckan för att hjälpa dig att genomföra ditt privata mediaprojekt. Vi har utrustning för att filma, fota och ljudinspelning samt dator för redigering. Dessutom bidrar vi med erfarenhet och kunskap.

Alla typer av projekt inom media är välkomna.

Öppet redaktionsmöte torsdagar klockan 13.00 – 15.00 på Aktivitetshus Centrum

På torsdagar är vi på Aktivitetshus Centrum på eftermiddagarna. Här kör vi öppna redaktionsmöten med planering och förproduktion av videofilmning med mera. Även här är allt är kostnadsfritt och i samarbete med aktivitetshuset.

Kontakt

För allt som har med Medialabbet att göra har vi en sajt som heter fvk-media.se och där kan ni också se vilka projekt vi har på gång. Det är bara att hoppa på befintliga projekt eller komma med något eget.

Hör av dig till oss på redaktionen@fvk-media.se eller ring Henrik V. Det är bra om du hör av dig till oss innan så vi kan ta emot dig, men det går bra att bara dyka upp på plats också.

Ledare och kontakt Medialabb:

Henrik
Jobbmobil:
 0790 – 27 66 31
henrik.vaglin@friskvardsklubben.se

 Ledare

Johan

 Johan
Jobbmobil
0722 – 99 70 88
johan.broo@friskvardsklubben.se

Info