Aktivera

Positiv

Mående

Muskelträning


Aktivitetsledarna

Stefan

Stefan är aktivitetsledare för Innebandy på Geråshallen, Gothiahallen, Frölunda Kulturhus och Rosendalhallen. Han är även ledare på Bowling och Biljard samt badminton. Om du har frågor, kommentarer eller annat som rör detta så kan du kontakta Stefan direkt.

stefan.andersson@friskvardsklubben.se

0790276052


Mostafa

Mostafa är aktivitetsledare för Bordtennis (Pingis) på Aktivitetshuset Väster och Centrum. Han är även aktivitetsledare på Innebandy på Gothiahallen och Frölunda Kulturhus samt Innefotboll Frölunda Kulturhus. Om du har frågor, kommentarer eller annat som rör detta så kan du kontakta Mostafa direkt.

mostafa.baghbani@friskvardsklubben.se

0790276634


Daniel

Daniel jobbar med främst administration och personalfrågor. Det är också han som representerar föreningen i kontakt med andra organisationer. Daniel är ordförande i ideella föreningen Friskvårdsklubben. Om du har frågor kommentarer eller annat som rör dessa områden så kan du kontakta Daniel direkt.

daniel.kalabakov@friskvardsklubben.se

0790276634


Henrik

Henrik är aktivitetsledare på Friskvårdsklubben Medialabbets öppen verksamhet tisdagar och torsdagar. Torsdag förmiddag är han även aktivitetsledare på Simnibg på Valhallabadet. Han är även ansvarig för Friskvårdsklubbens presentationsmaterial så som hemsida, sociala medier, informationsblad och videoklipp samt gör presentationer. Henrik sitter också i Friskvårdsklubbens styrelse. Om du har frågor kommentarer eller annat som rör detta så kan du kontakta Henrik direkt.

henrik.vaglin@friskvardsklubben.se

0790276631


Johan

Johan

Johan är aktivitetsledare för Bordtennis (Pingis) på Aktivitetshuset Hisingen och på Friskvårdsklubben Medialabbets öppen verksamhet tisdagar och torsdagar. Han är även redaktör för hemsidan och sociala medier samt gör informationsblad, videoklipp och presentationer. Om du har frågor kommentarer eller annat som rör detta så kan du kontakta Johan direkt.

johan.broo@friskvardsklubben.se

0722997088


Per

Per

Per är instruktör på Fysiken Gym samt kontaktperson för nybesök på vår verksamhet där. Förutom det är han aktivitetsledare på Bowling och Biljard på Hisingen på onsdagar. Om du har frågor kommentarer eller annat som rör detta så kan du kontakta Per direkt.

per.helgeson@friskvardsklubben.se

0790276051


Mikael

Mikael är instruktör på Fysiken Gym. Förutom det är han aktivitetsledare för Simning på Valhalla på tisdagar och torsdagar. Mikael sitter också i Friskvårdsklubbens styrelse. Om du har frågor kommentarer eller annat som rör detta så kan du kontakta Mikael direkt.

mikael.fredriksson@friskvardsklubben.se

0722997088


Edwin

Edwin är instruktör på Fysiken Gym. Förutom det håller han i träning på gymmet på Sekelhuset i Kortedala onsdagar och är aktivitetsledare på Simning tisdagar. Om du har frågor kommentarer eller annat som rör detta så kan du kontakta Edwin direkt.

edwin.furangen@friskvardsklubben.se

0762697307


Karin

Karin är aktivitetsledare för Simning på Valhalla på tisdagar och torsdagar. Förutom det är hon aktivitetsledare på Promenad och Powerwalk i Slottsskogen. Om du har frågor kommentarer eller annat som rör detta så kan du kontakta Karin direkt.

karin.karlson@friskvardsklubben.se

0720440247

Info