Muskelträning

Positiv

Mående

Aktivera


Uppdateringar

  • Uppdatering på schemat Biljard ny tid

    En ändring på schemat har tillkommit och det finns att ladda ner här vilket gäller att biljard på onsdagar jämna veckor får nya tiden kl 14.00 till 15.00. Det är samma tid som bowling på onsdagar jämna veckor och kan därför vara lättare att komma ihåg för dom som går på båda. Första gången det gäller är nästa vecka (vecka 4) som är onsdag 25/1 klockan 14.00.

    Välkomna alla gamla och nya medlemmar!

    OBS! Ni glömmer väl inte att betala medlemsavgiften för 2023? Betala till ledare på plats på aktiviteterna, till postgironummer 471241-0 eller Swisha till nummer 1233564002. Avgiften är som vanligt 100 kronor för kalenderåret 2023. Glöm inte skriva namn och personnummer (tio siffror) annars kan vi inte se att det är just du som betalat!

  • Ny hemsida

    Nu har vi äntligen en ny hemsida som vi hoppas ska kännas mera modern, fräsch och lättnavigerad. Vi kommer ändå hålla den liknande den tidigare i uppbyggnad, men göra förbättringar allt eftersom. Vi som underhåller webben är Friskvårdsklubben Medialabbet och om det är något ni vill kontakta oss på vad gäller innehållet så kan ni maila oss på redaktionen@fvk-media.se

Info