Muskelträning

Positiv

Aktivera

Mående


Medlemskap

För att kunna vara med i samtliga våra aktiviteter måste du ha ett medlemskap i Friskvårdsklubben. Det som gäller är att man kan prova på en aktivitet vid något tillfälle för att vara säker på att aktiviteten är någonting för dig innan du bestämmer dig för att bli medlem.

När du har provat på kan du bli medlem. Medlemskapet kostar 100 kronor per kalenderår (1 januari till 31 december). Då kan man vara med på allt som står på schemat.

Betala kan du göra direkt till ledare på plats kontant eller via Swish. Då får du ditt medlemskort direkt. Om du vill betala via din bank på internet, så anger du betalning till Plusgirokonto 471241-0. Du kan i så fall be om ett medlemskort av ledare på plats nästa gång du kommer till en aktivitet. Om din inbetalning registrerats så får du det direkt.

Samma sak gäller om du betalar på postkontor eller bank med inbetalningskort som finns att få av ledare på plats vid aktivitet, på kontoret samt att det går att ladda ner filen nedan.

OBS! När du betalar med Swish eller via bank på internet, på postkontor eller bank via inbetalningskort, så är det nödvändigt att du skriver in fullständigt personnummer och gärna namn i textfältet för meddelande till betalningsmottagaren. Om du glömde att fylla i personnummer vid inbetalning med Swish eller internetbank så får du istället lämna uppgifter om när du gjorde betalningen, så har vi en möjlighet att hitta igen det. Det tar dock lite tid innan det kan vara löst och du kan få ditt medlemskort först efter det.

Det är också viktigt att du skiver på och lämnar in formuläret för medlemskap om du är ny i föreningen Friskvårdsklubben. Filen för formuläret finns på länken nedan eller att få av ledare på plats på aktiviteterna, där du också kan lämna in dem.

Aktiviteterna simning, bowling och biljard som tidigare haft en terminsavgift på 100kr per termin ingår numera i medlemskapet utan extra kostnad!

Info