Positiv

Muskelträning

Aktivera

Mående


Sommarschema 2024 klart!

Nu är äntligen Friskvårdsklubbens schema för Sommaren 2024 klart!

Vi vet att det är många som har frågat efter det och vi ber om ursäkt för att vi är lite sent ute med det detta år, men bättre sent än aldrig! Schemat finns bifogat detta mejl i PDF-format och ni som har betalat medlemsavgiften för innevarande år kommer också få det hemskickat per post under nästa vecka. 

Veckor

Schemat gäller veckorna 24 – 34. Första dagen på schemat är måndag 10 juni och sista dagen är fredag 23 augusti. Schemat körs utan uppehåll så det finns aktiviteter att gå på under hela sommaren. 

Aktiviter

Aktiviteterna vi har att bjuda på denna sommar är Fotboll i Frölunda på måndagar, torsdagar och fredagar, Boule och Kubb på Apslätten i Kålltorp på tisdagar, Frisbeegolf i Frölunda på tisdagar, Powerwalk i Slottsskogen på onsdagar, Tennis i Kortedala på onsdagar, och Äventyrsgolf i Skatås på fredagar. 

Simning

Vi kommer även börja ha Simningen på Valhallabadet under sommaren från och med detta år. Simningen under sommaren är en dag per vecka, på tisdagar kl. 13.30 (observera att simningen på torsdagsförmiddagar inte körs under sommaren). Vi vet att det är många av er som efterfrågat att kunna simma på Valhalla även under sommaren, och nu har ni alltså chansen! OBS Att man behöver vara medlem på just denna aktivitet!

Vi hoppas att se er ute på aktiviteterna i sommar! Alla är välkomna! 

Med vänliga hälsningar, 

FRISKVÅRDSKLUBBEN GÖTEBORG

Sommarschema 2024 [PDF 217kb]


Publicerat

i

av

Etiketter:

Info