Aktivera

Positiv

Mående

Muskelträning


Inför sommarschema 2024

Nu är schemat nästan fastslaget att det blir de flesta sommaraktiviteter är tillbaka. I dom flesta fall är det samling senast 13.15 innan och aktiviteten håller på 13.30 till 15.00. Det gäller bland annat Fotboll tre dagar i veckan (måndag, torsdag och fredag), Boule och Kubb på Apslätten tisdagar, Frisbeegolf tisdagar, Promenad och Powerwalk onsdagar, utflykter vissa onsdagar, Tennis onsdagar (kl 15.00 i Kortedala) och Äventyrsgolf fredagar.

Fysiken Gym håller som vanligt öppet två dagar i veckan under sommaren.

En nyhet är att simning vanliga tiden på tisdagar kl 13.30 – 15.00 fortsätter under hela sommaren! En önskan som vi beaktat att många som simmar tappar sin träningsrutin och motion annars. Observera dock att det inte gäller den ordinarie tiden på torsdagarna under sommaren och att det även fortsatt krävs medlemskap även under sommaren.

Tyvärr dröjer det ända till fredag innan sommarschemat officiellt kommer ut här på webben och till de som har e-postadress registrerad. Medlemmar får ett brev under nästa vecka med schemat i pappersform.

På grund av semestrar och annat kommer det vara olika ledare på plats och vid sjukdom kommer vi kanske inte alltid kunna ersätta den som uteblir. Om någon känner sig manad att ta på sig att vara kontakt eller samordna att aktiviteten kan bedrivas i sådant läge så prata med ledare på aktiviteten eller kontakta oss direkt.

Så håll koll här på webben och sociala medier så blir ni informerade i de fall aktivitetsledare uteblir helt. Som meddelats tidigare kommer några sluta sina ansträngningar och det sker tyvärr mitt i sommaren vid månadsskiftet juli-augusti. Vi kommer göra vårt bästa att sommaren ska fungera så bra som möjligt.

Håll utkik och hjärtligt välkomna till sommaraktiviteterna under nästa vecka!

PS Så nära som på torsdag då det är Nationaldagen så kör vi på den här veckan med vårschemar! DS


Publicerat

i

av

Etiketter:

Info