Muskelträning

Aktivera

Mående

Positiv


Äntligen vår!

Ja nästan vår i alla fall, för nu kommer vårt schema för vårterminen, lite försenat. Och om ni inte har hört det redan så har två av stadens Aktivitetshus beslutats stänga ner. Tråkigt nog har vi vårt kontor på ett av dom, det i Angered. Så våra verksamheter som varit där påverkas. Detta gäller ett av Medialabbets öppna tillfällen (som flyttas till Aktivitetshus Centrum på tisdag eftermiddagar) och Bordtennis fredag förmiddagar (som tills vidare ställs in).

Men vi har ändå vårkänslor, för nu ska vi flytta in på ett av dom andra Aktivitetshusen, det i Centrum vid Järntorget. Det är mycket som ska flyttas dit och det kommer att krävas en hel del anpassningar och flexibilitet, men på flera sätt kan det också bli bättre. Ett är att vårt kontor kommer finnas mer centralt och synligt när vi är där.

Friskvårdsklubbens Aktuella Schema

Ändringar som kommer på det här schemat påverkas av att allt detta kom väldigt sent och inte är klart ännu. Det är därför schemat kommer senare än vanligt och har färre aktivitetstillfällen än vanligt. Vi tror ändå att dom flesta kommer hitta det dom är vana vid och det är inte några stora förändringar generellt sett.

Ändringar från höstens schema

De ändringar som blivit till den här terminens schema är nu uppdaterade i kalendern här på hemsidan och i den PDF-fil som går att ladda ner. Dessa är:

  • Bordtennis på Aktivitetshus Väster utgår från och med nu eftersom det här är sista veckan dom har öppet.
  • Frisbeegolfen börjar igen först måndag 15/4 eftersom det kalla vädret visat sig vara avskräckande och vi vill undvika blötaste perioden i skogen.
  • Medialabbets öppna verksamhet på tisdagar flyttas till eftermiddagen kl 13.00 – 15.00 på Aktivitetshus Centrum.
  • Styrketräning i gymmet på Aktivitetshus Nordost Kortedala (Sekelhuset) är tillbaka till onsdagar kl 13.30 – 15.00.
  • Löpträning med Magnus både tisdag och torsdag utgår.
  • Bordtennis fredagar på Aktivitetshus Nordost Angered utgår från och med nu eftersom det har stängt ner verksamheten.

I övrigt hittar ni de vanliga aktiviteterna på samma dag och tid som vanligt.

Vi kommer däremot inte att som vanligt skicka nya schemat med vanlig post. De som vill ha en papperskopia kan få det från aktivitetsledarna från och med nästa vecka.

Välkommen till en ny vårtermin med Friskvårdsklubben!

Det är alltid värt det!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Info