Mående

Muskelträning

Positiv

Aktivera


Information om juluppehåll och nästa termin med Friskvårdsklubben

Hej och tack för i år alla medlemmar och deltagare i Friskvårdsklubbens aktiviteter!

Som vanligt kommer vi att ha ett par veckors uppehåll runt jul och nyårs-helgerna. Sista dagen för höstterminens aktiviteter är onsdag den 20 december. Vi börjar med aktiviteterna igen vecka 2, den första dagen på vårterminen blir måndag den 8 januari. 

OBS! Vårt schema för våren kommer inte ut som vanligt innan aktiviteterna börjar det här året på grund av några osäkra faktorer så här i slutet av året som ni kan läsa om längre ner på den här sidan.

Vanligtvis brukar vi ju skicka ut vårterminens schema i slutet av året så att ni har det i god tid innan terminens början. Detta år blir dock lite annorlunda. Många av er är säkert redan insatta i att staden möjligtvis kommer att stänga ner aktivitetshusen i Angered och Västra Frölunda, p.g.a. besparingskrav och sviktande besöksantal. Slutligt beslut rörande detta har inte fattats än, vilket gör framtiden för de aktiviteter vi har i anknytning till dessa två aktivitetshus oviss. Vi vill därför inte skicka ut ett schema nu som skulle visa sig vara inaktuellt direkt i början av terminen. Vi kommer att invänta stadens beslut som förväntas komma i slutet av detta år och justera vår planering och schemaläggning därefter. Ni kommer alltså att få vårterminens schema en bit in i januari när vi vet mer definitivt hur terminen kommer att se ut. 

De aktiviteter som påverkas om aktivitetshusen i Angered och Västra Frölunda läggs ned är: bordtennisen på måndagar i Frölunda, medialabbet på tisdagar i Angered, bordtennisen på fredagar i Angered, samt löptränings-grupperna på tisdagar och torsdagar i Angered.  Inga andra aktiviteter än de ovan nämnda kopplade till de två aktivitetshusen kommer att påverkas, så ni är välkomna tillbaka på allt från och med vecka 2, start måndag 8 januari. Och det nya schemat kommer som sagt en bit in i januari. 

Utöver detta vill vi i Friskvårdsklubben tacka för ett givande år, önska er God Jul och Gott Nytt År, samt varmt välkomna tillbaka till våra aktiviteter 2024! 

Med vänliga hälsningar, 

FRISKVÅRDSKLUBBEN GÖTEBORG


Publicerat

i

av

Etiketter:

Info