Positiv

Mående

Muskelträning

Aktivera


OBS! Badminton ställs in på Rosendalshallen

Vecka 38 och vi har tråkiga nyheter.

Badminton kommer tyvärr inte längre kunna hållas i Rosendalshallen pga hallen är utdömd för den aktiviteten av kommunens inspektörer. Vi blev inte förvarnade om detta utan det var något som kom i och med att kommunen tar över driften av hallen från RIK vilket också gjort att man inte längre kommer in i hallen som vanligt utan att ledare öppnar med nyckelbricka. Ni som vill komma och spela innebandy kan göra det men kom i tid så att Stefan eller annan ledare kan släppa in er. Kommer ni sent måste ni alltså ringa i förväg och göra upp med ledare hur ni ska komma in!

Vi tittar därför på att så snart som möjligt flytta båda fredagens aktiviteter därifrån och återkommer med mer information när det är klart.
Tills vidare kan vi rekommendera Innefotbollen på fredagar i Frölunda Kulturhus med samling vid entrén kl 13.15.

I övrigt är Stefan ledig idag måndag, Johan ersätter på Innebandy Geråshallen. Edwin är ledig idag måndag och imorgon och på simningen tisdag ersätter därför Mostafa.

Vi önskar er alla en härlig vecka!

PS Vi kommer även ha några fler förändringar till vårt höstschema och därför kommer ett nytt uppdaterat så snart allt är klart. En klar förändring är att Gym på Sekelhuset flyttar tillbaka till som tidigare onsdag (från fredag som står på schemat nu). Men som sagt kommer ett komplett uppdaterat schema snart. DS


Publicerat

i

av

Etiketter:

Info