Positiv

Muskelträning

Mående

Aktivera


Spela Frisbee-golf i sommar!

Tisdagar kan ni spela frisbee-golf (officiellt känt som disc golf) med oss på Ruddalens DiscGolf-bana. Det är tolv hål i skogsmiljö, med mestadels ganska raka utkast. Det är bra att ha med vattenflaska (för att fylla på vätskenivåerna), en liten handduk och bra skor för att gå i skogen med.

För att värma upp och bli bättre förberedd så kan ni träna och följa instruktionerna i youtube-spellistan länkad nedan. Det går jättebra att träna med egna diskar på vilken öppen yta som helst, till exempel en fotbolls plan och kasta in i målet (så slipper man leta efter disken om den drar iväg långt).

Lycka till och väl mött tisdagar 13.15 vid hållplatsen Musikvägen!

PS Vi har diskar att låna ut om du inte har egna. DS


Publicerat

i

av

Info