Positiv

Mående

Muskelträning

Aktivera


Friskvårdsklubbens sommarschema 2023 är här!!

Nu är Friskvårdsklubbens sommarschema för 2023 klart! Ni kan ladda ner det genom att klicka här.

Vecka 23 (5 – 9 juni) kör vi vårschemat som vanligt, med undantag för tisdagen den 6:e juni (nationaldagen) då vi inte har några aktiviteter.

Sommarschemat börjar måndagen den 12:e juni. Det gäller under veckorna 24 – 35, sista dagen på sommarschemat är fredagen den 1:a september. Vi har aktiviteter varje vardag under sommaren, med undantag för fredag den 23:e juni (midsommarafton).

Denna sommar bjuder vi bland annat på fotboll, boule och kubb, frisbeegolf, innebandy, promenader, tennis och äventyrsgolf. Vi har även våra traditionella utflyktsdagar tillsammans med de olika aktivitetshusen i Göteborg. Alla detaljer finns på schemat, så se till att läsa det noga.

Alla aktiviteter på sommarschemat är gratis och alla är välkomna. Vi hoppas på att få se er ute på våra aktiviteter i sommar!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Info