Hoppa till sidans innehåll

Vårterminen börjar den 10 Januari!

22 DEC 2021 15:42
  • Skapad: 22 DEC 2021 15:42

Idag (den 22 december) är sista dagen på Friskvårdsklubbens höstschema. Nu tar vi en paus över jul- och nyårs-helgerna. Vårterminen 2022 börjar vecka 2, första dagen med aktiviteter blir måndag den 10 januari. Vårterminens schema kan du ladda ner i PDF-format genom att klicka här.

Vårterminens schema har skickat ut per post till alla medlemmar, har ni inte fått det i brevlådan än kommer det snart. Schemat kommer att se till stor del likadant ut som höstens, med ett mycket efterlängtat tillägg: bowlingen är tillbaka! Under hösten körde vi endast biljard på onsdagarna, men nu återgår vi till att varva biljard och bowling varannan onsdag, precis som vi gjorde innan pandemin satte igång. Bowlingen kommer att vara på onsdagar ojämna veckor, och det första tillfället blir på onsdag vecka 3, den 19 januari. Vi har bytt hall och kommer nu att vara på Strike & Co. på Gamlestadsvägen 2. Vi vet att många har längtat efter att denna aktivitet ska återvända, och nu är den snart här igen!

Som vi tidigare har informerat om så har föreningens styrelse fattat beslutet att förlänga medlemsskapen från höstterminen 2021 till att även gälla hela år 2022 ut. Så om du är en av de som har betalat in medlemsavgiften från början av oktober till nu så behöver du alltså inte betala avgiften igen i januari, ditt medlemsskap gäller hela nästa år! Om du är osäker på om du har betalat medlemsavgiften eller inte kan du fråga någon av aktivitetsledarna när aktiviteterna börjar igen så kan de kolla upp det åt dig.

Friskvårdsklubben önskar alla en God Jul och ett Gott Nytt År! Vi ses med nya färska tag i januari!

Skribent: Daniel Kalabakov
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Friskvårdsklubben Göteborg
Lilla Fjäderharvsgatan 11
42466 Angered

Besöksadress:
Lilla Fjäderharvsgatan 11
42466 Angered

Kontakt:
Tel: 0790276634
E-post: info@friskvardsklubb...

Se all info