Hoppa till sidans innehåll

Sommarschemat fortsätter och uppdateringar om hösten

26 AUG 2021 11:57
Styrelsen har beslutat att sommarens schema och de pågående aktiviteterna fortsätter med fyra ytterligare veckor, fram till fredag den 24. Hösttermin kommer preliminärt börja 4 oktober!
  • Uppdaterad: 26 AUG 2021 11:57

Sommarens schema har varit väldigt populärt och önskemål från både deltagare och aktivitetsledare hatt fortsätta lite till. Styrelsen har snabbt kunnat besluta att göra så med fyra veckor in i september, det vill säga att aktiviteterna fortsätter veckorna 35-38 fram till 24 september. Därefter har personalen en vecka med planering och uppladdning inför höstterminen. Sedan från och med den 4 oktober (vecka 40) kommer vi igång med en hösttermin så som ni känner igen den sedan innan covid-19.

Glädjande nog ser det ut som att vi ska kunna ta upp de flesta om inte alla ordinarie aktiviteter i och med denna förskjutna höstterminstart. Sådant som många saknat under corona-pandemins begränsningar kommer alltså åter på vårt schema denna hösten.

Utöver dessa ändringar har vi under sommaren flyttat vårt kontor från Sekelhuset i Kortedala till Gunnareds Gård i Angered. Sakerna är fortfarande nerpackade, men Daniel och Henrik kommer att börja inreda och ställa i ordning vårt nya kontor inom de närmaste dagarna. En av fördelarna med flytten är att vi fått mycket större plats att vara på än vi hade på Sekelhuset.

Personalen är uppmanad att vara färdigvaccinerade till terminsstarten och vi hoppas att så många som möjligt av våra deltagare har haft möjligheten och valt att bli vaccinerade så att vi undviker en smittspridning som återigen skulle komma att begränsa vår verksamhet.

Med det sagt så önskar vi alla välkomna att delta i höstens aktiviteter!

Skribent: Henrik Våglin
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Friskvårdsklubben Göteborg
Lilla Fjäderharvsgatan 11
42466 Angered

Besöksadress:
Lilla Fjäderharvsgatan 11
42466 Angered

Kontakt:
Tel: 0790276634
E-post: info@friskvardsklubb...

Se all info