Hoppa till sidans innehåll

INSTÄLLDA AKTIVITETER FÖR FRISKVÅRDSKLUBBEN VECKORNA 45 - 47

30 OKT 2020 13:30
  • Skapad: 30 OKT 2020 13:30

Vi hoppas att ni har det bra och är friska.

Det är med beklagan vi måste meddela att vi ställer in alla våra inomhus-aktiviteter de kommande tre veckorna. Detta beror på det skärpta läge som uppstått i Västra Götalands-regionen på kort tid med ökad smittspridningen av coronaviruset.

Folkhälsomyndigheten gick igår ut med riktlinjer om att man bör undvika samtliga idrottstillställningar som hålls inomhus, se deras information här:

https://www.folkhalsomyndigheten.se/nyheter-och-press/nyhetsarkiv/2020/oktober/beslut-om-skarpta-allmanna-rad-i-stockholms-lan-vastra-gotalands-lan-och-ostergotlands-lan/

Rekommendationen gäller i nuvarande stund t.o.m. den 19 november 2020, men kan komma att förlängas beroende på rådande läge.

Vi kommer att fortsätta att hålla vår grupp i powerwalk/promenad i Slottsskogen på tisdagar och onsdagar kl. 13.30. Alla som vill röra på sig är välkomna dit! Alla andra aktiviteter (inklusive Fysiken Gym och simning på Valhallabadet) är inställda veckorna 45, 46 och 47. Preliminärt börjar våra aktiviteter som vanligt på måndag den 23 november (vecka 48). Vi kommer att uppdatera er vartefter vi vet mer, under tiden råder vi er att titta på hemsidan då och då för vi lägger upp relevant information om läget här.

Vi beklagar verkligen denna utveckling. Vi vet hur viktiga aktiviteterna är för många av er, men situationen är kritisk just nu och vi måste ta vårat ansvar som förening och följa Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Ha det bra så länge och sköt om er.

Skribent: Daniel Kalabakov
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Friskvårdsklubben Göteborg
Lilla Fjäderharvsgatan 11
42466 Angered

Besöksadress:
Lilla Fjäderharvsgatan 11
42466 Angered

Kontakt:
Tel: 0790276634
E-post: info@friskvardsklubb...

Se all info