Hoppa till sidans innehåll

FVK:s Höstschema 2021 är klart!

30 SEP 2021 15:38
Nu börjar vi äntligen med inomhus-aktiviteterna igen!
  • Uppdaterad: 30 SEP 2021 15:38

Nu när pandemin och medföljande restriktioner börjar lättna återvänder Friskvårdsklubben till våra klassiska inomhus-aktiviteter! Höstterminen börjar på måndag den 4 oktober (vecka 40) och håller på t.o.m. onsdag den 22 december (vecka 51). Vi har ett fullspäckat schema som ni kan ladda ner genom att klicka här.

Vi vill särskilt slå ett slag för en ny aktivitet som många efterfrågat länge och som vi nu börjar med: innefotboll på fredagar kl 13.30 i Frölunda Kulturhus. Så nu kan man spela fotboll med FVK hela året runt, inte bara på sommaren! Första tillfället för innefotbollen är på fredag den 8 oktober kl 13.30.

Vi vill också påminna om att vi nu åter börjar ta upp medlemsavgifter. Under pandemin när vi huvudsakligen höll utomhus-aktiviteter var samtliga aktiviteter gratis, men fr.o.m. den 4 oktober ska man bli medlem i FVK för 100 kr./kalenderår för att kunna vara med på våra aktiviteter. Detta gäller samtliga aktiviteter med undantag för de som är kopplade till de kommunala aktivitetshusen (som alltid är gratis), se info på schemat för att se vilka aktiviteter som är gratis och vilka man behöver bli medlem på.

Man kan betala in medlemsavgiften på tre olika sätt:

1. Kontant till aktivitetsledare på plats på aktiviteterna.
2. Man kan Swisha betalningen till nummer 1233564002. Glöm ej att skriva namn och fullständigt personnummer, annars ser vi inte vem betalningen är från!
3. Man kan betala in till PlusGiro-konto 471241-0. Samma sak gäller där som för Swish: glöm ej att skriva namn och fullständigt personnummer, annars ser vi inte vem betalningen är från!

Medlemsavgiften är som sagt 100 kr. per kalenderår, och eftersom det bara är tre månader kvar på detta år har vi bestämt att medlemskapet även gäller år 2022 ut. Så betalar man nu är man medlem i Friskvårdsklubben och kan gå på alla våra aktiviteter resten av detta år plus hela år 2022!

Vi vill slutligen även påminna om att trots att smittspridningen minskat kraftigt så är pandemin fortfarande kvar i viss utsträckning. Vi råder alla att följa Folkhälsomyndigheternas nationella råd rörande COVID-19:

https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/skydda-dig-och-andra/nationella-allmanna-rad-for-att-minska-spridningen-av-covid-19/

Med allt detta sagt är alla hjärtligt välkomna till vårat höstschema, vi hoppas att vi ses ute på aktiviteterna i höst!

Skribent: Daniel Kalabakov
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Friskvårdsklubben Göteborg
Lilla Fjäderharvsgatan 11
42466 Angered

Besöksadress:
Lilla Fjäderharvsgatan 11
42466 Angered

Kontakt:
Tel: 0790276634
E-post: info@friskvardsklubb...

Se all info