Hoppa till sidans innehåll

Friskvårdsklubbens Sommarschema 2020!

01 JUN 2020 13:41
Nu kör vi igång aktiviteterna igen med vårat sommarschema!
  • Uppdaterad: 01 JUN 2020 13:41

Det är med stor glädje vi kan meddela er Friskvårdsklubbens återkomst! Vårat schema för sommaren 2020 är nu klart. Ni kan ladda ner det i PDF-format genom att klicka här. Schemat har även skickats ut per post till de som har betalat medlemsavgiften för år 2020. Aktiviteterna börjar igen på Måndag den 8 Juni då sommarschemat drar igång, och schemat håller på till Fredag den 7 Augusti (alltså veckorna 24 - 32).


Detta års sommarschema blir lite modifierat pga. rådande situation med den fortsatta smittspridningsrisken. Den stora förändringen är att vi har ställt in de utflyktsdagar vi traditionellt haft på onsdagar med aktivitetshusen eftersom vi bedömt att dessa innebär störst potentiell smittorisk. I övrigt finns det mesta kvar från föregående år, och denna sommar kan vi erbjuda fotboll, boule, kubb, tennis, powerwalk/promenader, samt äventyrsgolf! Vi har aktiviteter i princip varje vardag under sommaren.


Vår ambition är att vi till hösten ska kunna dra igång ett ordinarie höstschema av typen ni redan känner till. Höstterminen börjar preliminärt Måndag den 17 Augusti (vecka 34). Mer info om det kommer framöver.


Ha det så bra och vi hoppas se er ute på våra aktiviteter i sommar! 

Skribent: Daniel Kalabakov
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Friskvårdsklubben Göteborg
Aktivitetshus Angered, Lilla Fjäderharvsgatan 11
42466 Angered

Besöksadress:
Aktivitetshus Angered, Lilla Fjäderharvsgatan 11
42466 Angered

Kontakt:
Tel: 0790276634
E-post: info@friskvardsklubb...

Se all info