Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Tipspromenad vecka 18

30 APR 2021 12:00
Nu börjar vi med en ny aktivitet som är helt oberoende av tid och rum skulle man kunna säga. Tipspromenad med utlottning av 300 kr på ett presentkort som gäller i mer än 150 butikskedjor och varumärken. Missa inte detta!
  • Skapad: 30 APR 2021 12:00

Friskvårdsklubben gör ytterliggare en satsning på en aktivitet som är väldigt corona-säker nu under covid19-pandemin och alla dess restriktioner som social distansiering. Det är en tipspromenad i mobilen, som oberoende av plats och tid (fast inom en veckas tid) kan gå en sträcka på 1500 meter var du vill, ensam, tillsammans med någon eller på någon av våra promenadgrupper som man själv vill.

För att vara med krävs en smart mobil som kan ladda ner en app. Appen heter ActiveQuiz och kräver ingen registrering. De få uppgifterna man får uppge är mobilnummer och/eller epostadress som endast används av oss i Friskvårdsklubben för att ta kontakt med er om ni vinner (så var noga med att skriva in dessa rätt).

Appen heter ActiveQuiz och finns för nedladdning via länkarna nedan:

iPhone

Android

Man kan även söka efter den som ActiveQuiz i respektive iPhone App Store och Google Play Store (Android).

Appen kräver endast att den är aktiv under själva tipspromenaden och behöver tillgång till Platstjänster (GPS) för att veta när den ska skicka dig frågorna. Du startar själv appen och skriver in Quizrums-ID FVKGBG innan du börjar promenaden. När du kommit cirka 200 meter får du första frågan och sen går du lika långt till för nästa. Hela promenaden blir 1,5 km (1500 meter) och det är sju knepiga frågor att svara på. När du gått klart och svarat på alla frågorna blir du ombedd att skriva in antingen epostadress eller mobilnummer - eller båda om du vill vara på den säkra sidan.

Du får gå var du vill och när du vill under veckan fredag-torsdag. Vinnare kontaktas via mobil eller epost och får då välja hur man vill få sitt presentkort (sms, epost eller hemskickat).

Ha så kul och lycka till!

Skribent: Henrik Våglin
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Friskvårdsklubben Göteborg
Lilla Fjäderharvsgatan 11
42466 Angered

Besöksadress:
Lilla Fjäderharvsgatan 11
42466 Angered

Kontakt:
Tel: 0790276634
E-post: info@friskvardsklubb...

Se all info