Hoppa till sidans innehåll

Andra veckan

24 AUG 2020 13:43
Vi har nu varit igång en vecka på höstterminen. Samhället ser annorlunda ut än vanligt och många är oroliga för sin hälsa på grund av pandemin och det påverkar såklart antalet deltagare. Men utöver det har veckan fungerat som vanligt.
  • Skapad: 24 AUG 2020 13:43

Vi är jätteglada för dom som deltagit under veckan som var och hoppas alla känt sig trygga och säkra. Aktivitetsledarna kommer den här veckan att kunna erbjuda ett munskydd per deltagare och tillfälle av den typ som man använder en gång.

När det gäller hälsan, så får man inte glömma att även om det mest handlar om risken med smittspridningen av COVID-19 så finns det fortfarande anledning att motionera, även om det inte måste ske på någon av Friskvårdsklubbens aktiviteter.

Att gå ut och gå i friska luften är en aktivitet som är mindre riskfyllt - om man vill så finns vår grupp för promenad och Powerwalk nu även på tisdagar utöver onsdagarna samt fotboll utomhus på fredagar.

Att välja att gå eller cykla istället för att åka kollektivt om det rör sig om kortare sträckor när man ska till exempel gå och handla kan vara ett bra alternativ för både motion och minska smittorisken.

Den sociala aspekten är också viktig för måendet och att ha sociala kontakter till exempel via telefon eller någon app kan också vara viktigt om man i övrigt träffar väldigt få personer i sin vardag. Ta kontakt med familj och vänner oftare än annars kan vara bra att göra.

Så ta hand om er, tvätta händerna noga och ofta samt tänk på att hålla lite extra avstånd när ni är ute och rör er i samhället!

Mvh Friskvårdsklubben

Skribent: Henrik Våglin
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Friskvårdsklubben Göteborg
Lilla Fjäderharvsgatan 11
42466 Angered

Besöksadress:
Lilla Fjäderharvsgatan 11
42466 Angered

Kontakt:
Tel: 0790276634
E-post: info@friskvardsklubb...

Se all info