Hoppa till sidans innehåll

Innebandy


Innebandy är en populär aktivitet som vi har vid fyra olika tillfällen i veckan på Geråshallen, Gothiahallen, Frölunda Kulturhus och Rosendalshallen samt att vi anordnar en årlig innebandyturnering kallad Påskcupen samt att vi deltager på turneringar som andra bjuder in oss till.

Friskvårdsklubben har all utrustning som behövs utom klädsel. Det finns klubbor för både höger- och vänsterskyttar, bollar, sjukvårdsväskor med förstahjälpenkit och västar eller band för att särskilja lagen med.

För att träningen skall bli så bra som möjligt har vi policies och grundläggande innebandyregler som du behöver läsa och följa.

Viktigast är att vi ska visa varandra respekt på och utanför plan samt inte gå in för hårt i närkamper så att vi inte råkar skada varandra. Tänk på att det är en lek där alla ska känna att dom är med på lika villkor och att det inte är blodigt allvar att vinna.

Träningskläderna ska vara hela och rena och skorna måste vara särskilda innomhusskor och inte ha svart sula som gör svarta streck på golvet.

Det är även viktigt att ni betalar in medlemsavgiften och uppger hela ert personnummer för annars så gäller inte försäkringen om någon olycka skulle hända.

Vill ni veta mer om innebandyträningarna se det aktuella schemat eller ta kontakt med någon av ledarna för aktiviteten.

Se mer om respektive innebandyträning här:

Geråshallen, Gothiahallen, Frölunda Kulturhus och Rosendalshallen

Uppdaterad: 23 NOV 2017 14:30 Skribent: Johan Broo

Postadress:
Friskvårdsklubben Göteborg
Lilla Fjäderharvsgatan 11
42466 Angered

Besöksadress:
Lilla Fjäderharvsgatan 11
42466 Angered

Kontakt:
Tel: 0790276634
E-post: info@friskvardsklubb...

Se all info